Gratis introductie UXD

Wat houdt UXD nu precies in en wat kan het betekenen voor mijn bedrijf. Indien u als bedrijfsleider of manager graag een introductie UXD wil, met een workshopsessie zodat u ook ervaart wat UXD is, kan u zich gratis inschrijven voor deze introductie.
Deze introductie is enkel voorbehouden aan bedrijfsleiders of managers.


Opleiding UX Design

Wat is UXD? Waarom is UXD onontbeerlijk in het bedrijfsleven? Hoe wordt UXD toegepast? Wanneer wordt UXD toegepast . Deze UXD-opleiding is voor iedereen toegankelijk. De cursus wordt ingericht vanaf  4 personen met een maximum van 8 personen.

Binnenkort worden data bekend gemaakt.


UXD: samenwerken in teams

Wij organiseren een intense training van 3 sessies voor marketeers, grafisch vormgevers, front-end developpers en back-end developers. De cursus wordt ingericht vanaf  4 personen met een maximum van 8 personen.

 

Binnenkort worden data bekend gemaakt.


Co-learning met UXD-lab

Elk jaar start UXD-lab in september met een selecte groep UX Designers om in korte cycli actuele problemen onder de loep te nemen via een proces van co-learning.

Interesse? Dien uw aanvraag in.


Ontwerpen op basis van UX

Een goed advertentie binnen een goede campagne kan je best ontwerpen op basis van een grondige UXD-analyse en opbouw. Deze opleiding is een mix van UXD en creatief ontwerpen.